Je že tako, da nas kdaj pa kdaj prehitri tempo vsakodnevnega življenja popolnoma izmozga in naše telo z rdečim alarmom navidezno tiho zakriči: »STOP, čas je za zabavo!«
Poznam kraj, kjer je zabava ter popolno družinsko druženje na enem mestu! 
To je kraj, kjer te vsaj za celoten dan odpelje v nek čaroben, mavrični svet. Kraj, kjer je smeh tvoje glavno vodilo in adrenalin glavno poživilo. Tu so vsa pravila zaklenjena za imaginarnimi vrati, neštete želje pa so vsaj za palec dosegljive. Ta kraj je Gardaland.

Pri svojih 23ih sem se v parku zabavala že najmanj 10x. Občutek, kateri me preplavi po vsaki vožnji z vlakcem smrti pa je še vedno enak. Vsakič znova isto – sproščujoče ter tako zelo zabavno!

Vsak zase najde nekaj – tako sem jaz uživala na vseh različnih hitrostnih napravah, Muri pa se je z migajočim repkom potikal v FANTASY KINGDOMu, kjer je nadvse užival. Po celotnem parku se vije nešteto drobnih trgovinic, med potjo te z veseljem pozdravlja Gardko; maskota Gardalanda.

Mali Muri, prepričana sva, da je Gardaland odličen pobeg od monotonega vsakodnevnega življenja. Ne samo zate, ampak za celotno tvojo družino. Uživaš lahko v vrtečih skodelicah, voziš se lahko z gosenico, zajahaš lahko konjička ter se potepaš v kavbojskem mestu. Lahko si gusar za nekaj minut ali strastni raziskovalec v piramidi. Ko ti zakruli želodček, pa si lahko privoščiš nešteto dobrot, od sladoleda, sadnih solat, do pečenega krompirčka! 

PictureADRENALIN PO MAČJE!
  
  


       ŠPELINIH MAČJIH 5 za pogumne mamice in očke:

Raptor: moj najljubši. Zmaj z izredno hitrostjo ter s štirimi osebami v vsaki vrsti. Nikoli se ga ne naveličaš.

Blue tornado: si pripravljen na kričanje? Mačje odlično!

Mammut: vlakec brez obračanja na glavo, a z veliko spusti.

Top spin: vrtenje, vrtenje, vrtenje – hočem še! 

Magic Mountain: vlakec smrti v vagončkih. 

Picture
MURIJIVEH MAČJIH 5 za celotno družino:

Colorado boat: vožnja z drvakom, dva odlična spusta. (Muri namig: prvi prvem spustu te fotografirajo – nasmehni se)

Fuga de Atlantide: neverjetna vožnja v objemu Neptuna.

ICE AGE movie: zabavaj se v družbi vseh prijateljčkov iz risanke ledena doba. Med ogledom filma močno sneži, vate pljuni dinozaver ali pa po zraku plapolajo milni mehurčki.

Ramses: preizkusi se z mamico in očkom v streljanju v piramidi. Tekmovanje po mačje.

FANTASY KINGDOM: pravljično mesto. Lahko greš na čisto pravi prosti pad, se voziš z vlakcom ter raziskuješ notranjost čarobnega drevesa.

Picture

Sproščena in vesela, vam pošiljeva pozdravčke! Upava, da se boš kaj kmalu tudi ti tako veselo podil po Gardaland-skih tleh! Le pogumno, vse je ena velika 
z-a-b-a-v-a! 

Špela in Muri
Leave a Reply.

  ŠPELA, IRMA IN MURI

  Vsako lepo stvar moraš z nekom deliti.

  Špela, Irma in Muri –  trojica, katera vam bo podala kakšen dober nasvet, ali zgolj odličen recept. Razkrivali vam bomo mačje skrivnosti in odkrivali otroške radosti. Poiskali bomo skrite kotičke ter čarali drobne nasmeške. Se beremo, MIJAV!

  ŠPELA IN IRMA
  Sva študentki zadnjega letnika Pedagoške fakultete. Biologija in gospodinjstvo.
   Za naju: popolno!

  A potiho obe veva, da bo konec študija, šele dober začetek.

  MAČJA SHRAMBA

  November 2013
  October 2013
  September 2013

  RESNIČNO MURISTIČNO

  All
  Kuhar Muri
  Muri Biolog
  Muri Potepinček
  Muri Raziskovalec
  Športnik Muri