14-KA!

12/22/2013

0 Comments

 
Nikoli se nisem dobro znašla v prevelikem vrvežu. Glasnost me moti in odbija. Čeprav v teh dneh do mene še ni prišel pravi prazničen občutek, kljub vsemu neizmerno uživam. 
December je za darila, piškote, neskončne zabave, skrite želje, upajoča sanjarjenja, prave prijatelje, noči brez konca, skritih namenov.... čas za družino!
YOU LOVE WHO YOU LOVE - morda si vsi želimo nekaj novega; morda kanček več svobode ali zgolj odkrito srečo v pravih kotičkih. Sama sem vsa nedokončane pogovore, "kaj bi bilo, če bi bilo" zamrznila za nedoločen čas. December že sam po sebi kriči po radosti in nasmehih Za vse ostalo...bo že čas! 
Mali Muri, ne dovoli se izgubiti v (pre)hitrem tempu prazničnih dni. Uživaj v malenkostih, poišči toplino in z veliko žlico vstopi v 14-ko! Naj bo bleščeča, zmagovita in nepozabna!

Poljub, 

Špela
Leave a Reply.

  ŠPELA, IRMA IN MURI

  Vsako lepo stvar moraš z nekom deliti.

  Špela, Irma in Muri –  trojica, katera vam bo podala kakšen dober nasvet, ali zgolj odličen recept. Razkrivali vam bomo mačje skrivnosti in odkrivali otroške radosti. Poiskali bomo skrite kotičke ter čarali drobne nasmeške. Se beremo, MIJAV!

  ŠPELA IN IRMA
  Sva študentki zadnjega letnika Pedagoške fakultete. Biologija in gospodinjstvo.
   Za naju: popolno!

  A potiho obe veva, da bo konec študija, šele dober začetek.

  MAČJA SHRAMBA

  November 2013
  October 2013
  September 2013

  RESNIČNO MURISTIČNO

  All
  Kuhar Muri
  Muri Biolog
  Muri Potepinček
  Muri Raziskovalec
  Športnik Muri